WERKEN BIJ BOHIEM

Wil jij volgende zomer werk en avontuur combineren? Dan ben je bij buitenrestaurant Bohiem aan het juiste adres. Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste collega’s die ons kleine, gepassioneerde team komen versterken.

> Een avontuurlijke bijbaan: je werkt op een prachtig landgoed in de Flevopolder waar je ook kunt overnachten in een comfortabele tent. Je kunt met eigen vervoer komen of carpoolen

> Je leert alles over bijzondere kooktechnieken zoals fermenteren, koken op vuur en in de grond en werkt mee aan een uniek concept

> Een goed marktconform salaris + fooi

> Overnachtingen, goed en gezond personeelseten en gezamenlijk ontbijten zijn inbegrepen

> Werken in een klein en hecht team

> Na werk nog even borrelen rond het kampvuur

> Contact met ontzettend veel lieve, dankbare gasten

> Een gezellige bbq ter afsluiting van het seizoen met het hele personeel

> Werkdagen flexibel en in overleg mogelijk van donderdag t/m maandag

Vanaf begin mei tot begin september

onze vacatures

BaR en bediening

Achter de bar en in de bediening ben je bij Bohiem het aanspreekpunt voor onze gasten. Je hebt een open, enthousiaste houding en geeft onze gasten een welkom gevoel. Je hebt affiniteit met lekker eten, wijnen en dranken en vertelt hier graag over. Je bent een harde werker en hebt een flexibele houding. Geen werkdag is immers hetzelfde bij Bohiem.

Werkuren: circa 25 uur p/w, meer of minder ook mogelijk in overleg

Interesse of wil je meer info? Mail naar info@bohiem.nl

keuken

Bij Bohiem koken we veel buiten en maken we gebruik van bijzondere kooktechnieken zoals kuilkoken, roken, pekelen en fermenteren. Heb jij ervaring in de keuken en affiniteit met buiten koken? Dan is dit een unieke kans om ervaring op te doen in een bijzondere (buiten)keuken. Je werkt in een klein team samen met o.a. chef Sam van Berkel en chef Freek van Noortwijk.

Werkuren: circa 25 uur p/w, meer of minder ook mogelijk in overleg

Interesse of wil je meer info? Mail naar info@bohiem.nl